آشنایی با بروکر PCM، آیا PCM بروکر قانونی است؟

1671 بازدید
بررسی بروکر PCM و نحوه عملکرد آن

 

در بازارهای مالی مختلف و دنیای تجارت آنلاین بروکرها یا همان کارگزاری‌های یکی از اجزای مهم بازار به حساب می‌آیند. سرمایه‌گذاران در این بازار برای ترید کردن نیاز به استفاده از خدمات بروکرها دارند. بر این اساس بروکرها را می‌توان به عنوان یک حلقه ارتباطی بیان تریدرها و بازارهای مالی معرفی کرد که بسترها و امکانات لازم برای انجام معاملات مختلف را در سراسر دنیا فراهم می‌کنند. بروکر PCM یا  PCM Broker یکی از شناخته شده‌ترین بروکرها در بازارهای مالی به خصوص برای تریدرهای ایرانی به حساب می‌آید که یکی از قدیمی‌ترین و معتبرین بروکرهای فارکس است. در این مقاله به بررسی PCM بروکر پرداخته و با تاریخچه و خدمات آن آشنا می‌شویم.

 

آشنایی با بروکر PCM، آیا PCM بروکر قانونی است؟

PCM بروکر که به عنوان یکی از بروکرهای فارکس مطرح  برای ایرانیان شناخته می‌شود، یکی از شرکت‌های زیر مجموعه PCM است که در سال 2006 شروع به فعالیت کرد. این شرکت فعالیت خود را به عنوان کارگزاری ارز، طلا و کالای بورس دبی (DGCX) در منطقه آزاد تجاری DMCC دبی آغاز کرد. ESCA (نهاد ناظر بازارهای مالی کشور امارات) بر این بروکر نظارت داشته و به این ترتیب PCM یک بروکر آفشور به حساب می‌آید. 

وب سایت بروکر PCM

وب سایت بروکر PCM

 

بروکر آفشور به کارگزاری گفته می‌شود که به عنوان یک شرکت آفشور ثبت شده و بر اساس قوانین منطقه‌ای که در آن به ثبت رسیده‌اند فعالیت می‌کنند. بروکرها به منظور کاهش هزینه‌های مالیاتی این گزینه را انتخاب می‌کنند تا بتوانند هزینه‌های عملیاتی را کاهش داده و در نتیجه خدمات خود را ارزان‌تر به مشتریان ارائه نمایند.

 PCM بروکر که بنیانگذار آن یک فرد ایرانی‌الاصل بوده و در بین تریدرهای ایرانی بسیار شناخته شده است، به عنوان یکی از کارگزاران قدیمی در صنعت فارکس شناخته می‌شود.

 

انواع حساب‌ها در بروکر PCM

بروکر پی سی ام (PCM Broker Farsi) امکان استفاده و دسترسی به 10 نوع حساب مختلف را به تریدرها می‌دهد و به همین دلیل معامله‌گران در بازارهای مالی می‌توانند استراتژی معاملاتی دلخواه خود را بر اساس ویژگی‌های هر یک از این حساب‌ها انتخاب نمایند. یکی دیگر از ویژگی‌های انواع حساب در PCM بروکر امکان انجام معاملات اسکالپ است. انواع حساب‌های در دسترس در این بروکر به شرح زیر معرفی می‌شوند:

  • سنت: مهم‌ترین ویژگی حساب سنتی، امکان استفاده از واحد سنت به جاری دلار است که آن را برای تست کردن استراتژی‌های معاملاتی مختلف مناسب می‌کند. 
  • میکرو: معامله‌گرانی که قصد دارند با سرمایه کم وارد بازار شده و با فعالیت به سود دست پیدا کنند، بهترین گزینه برای آن‌ها حساب میکرو است زیرا تمامی نمادهای معاملاتی و محبوب بازار فارکس در این حساب ارائه می‌شود. 
  • مینی: این نوع حساب را می‌توان محبوب‌ترین نوع حساب در این بروکر دانست که گزینه بسیار خوبی هم برای تریدرهای مبتدی و هم تریدرهای حرفه‌ای محسوب می‌شود. 
  • ویژه (کمترین اسپرد): ویژگی این نوع حساب اسپردهای بسیار رقابتی آن است که باعث می‌شود برای بستن پوزیشن، حداقل 3 دقیقه زمان از باز شدن پوزیشن یا 3 پیپ فاصله از قیمت باز شدن پوزیشن نیاز باشد. 
  • الیت:‌ این حساب به دلیل برخورداری از بهترین شرایط معاملاتی و همچنین به دلیل اسپرد بسیار پایین، برای تریدرهای با تجربه و حرفه‌ای گزینه مناسبی است. 
  • ان سی ان پرو: گزینه مناسبی برای تریدرهای حرفه‌ای و معامله در هنگام اعلام اخبار به حساب می‌آید، به این دلیل که اسپردهای بسیار رقابتی و سرعت فوق‌العاده‌ای در اجرای دستورات دارد. 
  • ارزهای دیجیتالی: این نوع حساب در بروکر PCM امکان معامله ارزهای دیجیتال را با بهترین شرایط برای تریدرهای فراهم کرده است. 
  • فیکس اسپرد: این حساب برای تریدرهایی مناسب است در استراتژی‌های معاملاتی خود، به اسپرد ثابت نیاز دارند.
  • زیرو اسپرد: این حساب برای افرادی مناسب است که در بازارهای مالی نوسان‌گیری می‌کنند، زیرا این حساب دارای محدودیت حداقل سرمایه‌گذاری نیست. 
  • لوریج 1000: با توجه به ارائه اهرم معاملاتی 1000 امکان دستیابی به حداکثر سود با سرمایه کم را فراهم کرده است.

 

روش‌های واریز و برداشت در PCM بروکر

بروکر پی سی ام روش‌های واریز و برداشت متفاوتی را در نظر گرفته است و کاربران ایرانی می‌توانند به صورت ریالی واریز و برداشت در این کارگزاری داشته باشند. کاربران ایرانی به منظور واریز وجه در حساب خود باید به کابین اختصاصی تریدرهای PCM Broker مراجعه و این کار را انجام دهند. 

برای واریز وجه به حساب در کابین تریدری یک شماره شبا به صورت خودکار در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و این امکان را فراهم می‌کند که بتوان از هر مکان و در هر زمان وجه مورد نظر را به حساب واریز نمود. روش برداشت وجه نیز به همین صورت انجام می‌شود. در این بروکر امکان واریز و برداشت وجه به صورت کریپتویی نیز وجود دارد که مشمول کارمزد می‌شود.

 

بونوس‌های بروکر پی سی ام

یکی از ویژگی‌های مهم بروکر PCM، بونوس‌های 30 دلاری و 10 درصدی است که این کارگزاری به عنوان خوشامدگویی به کاربران ارائه می‌کند. PCM بروکر به منظور جلب نظر مشتریان به معامله‌گران خرد بونوس 30 دلاری و برای معامله‌گران با حجم بیشتر بونوش 10 درصدی ارائه می‌کند. 

این بونوس‌ها یکی از ویژگی‌های مهمی است که به کاربران به منظور باز کردن موقعیت‌های سودده با حجم بیشتر کمک کرده و قابلیت برداشت نیز دارند. بونوس 30 دلاری جهت واریزی‌های زیر 1000 دلار و بونوس 10 درصد جهت واریزی‌های بیش از 1000 دلار توسط این بروکر در نظر گرفته شده است.

 

پوشش بیمه سرمایه کاربران توسط بروکر

یکی از خدماتی که بروکر PCM به مشتریان و کاربران خود ارائه می‌دهد، بیمه سرمایه مشتریان (Insurance Broker PCM) است که سرمایه کاربران برابر هرگونه خطر یا ضرر را بیمه می‌کند. این سرمایه در برابر هر ضرر در اثر هر چیزی غیر از ترید و ریسک معاملات به مشتری وارد شود، بیمه می‌شود. 

پول و سرمایه تریدرها در PCM بروکر منطبق با استاندارد انگلیسی (مشترک‌المنافع) و مطابق با استانداردهای FSC مربوط به بازارهای مالی بیمه می‌شود. این بیمه تا سقف مبلغ 125 هزار دلار را برای هر اکانت به صورت مجزا پوشش می‌دهد. منظور از ریسک در این بیمه، ریسک‌های معاملاتی که جزء لاینفک معامله در بازارهای مالی محسوب می‌شود، نیست. در حال حاضر امکان استفاده از مزایای این بیمه برای کاربران ایرانی به دلیل تحریم‌های اقتصادی وجود ندارد.

 

نقد و بررسی بروکر PCM

PCM بروکر از قدیمی‌ترین بروکرهای فارکس است که در ابتدای فعالیت خود شهرت مناسبی پیدا کرد و به یکی از کارگزاری‌های مطرح بازار ایران تبدیل شد، اما در طی یک دوره به دلایل نامعلوم عملکرد آن افول پیدا کرده و مشتریان از خدمات آن ناراضی شدند؛ به طوری که در برخی موارد مطالبی در مورد کلاهبرداری بروکر PCM نیز شنیده می‌شود که تا کنون اثبات نشده است. در ادامه برخی از عوامل افت عملکرد و اعتبار این بروکر را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

  • عدم برخورداری از رگوله معتبر

بروکر پی سی ام دارای 11 شعبه در کشورهای مختلف جهان است که هر کدام رگوله تحت نظارت ارگان‌های متفاوتی دارند که این رگوله‌ها بر حسب منطقه جغرافیایی، قوانین حاکم و محدودیت‌های بروکر تفاوت دارد.

این کارگزاری با مجوز شماره C118023194 تحت نظارت نهاد FSC از سازمان‌های نظارتی کشورهای مشترک‌المنافع بریتانیا قرار دارد. تمام رگوله‌های بروکر PCM جزو رگوله‌های سطح 3 هستند و دارای اعتبار بالایی نیستند. عدم برخورداری از رگوله معتبر می‌تواند نشانه بسیار مهمی از احتمال کلاهبرداری بروکر PCM در آینده باشد، زیرا فعالیت شفاف و قانونی، نیازمند رگوله معتبر است.

مجوز بروکر PCM

مجوز بروکر PCM

 

  • عدم وجود اطلاعات در انجمن‌های معتبر بازار فارکس

انجمن FPA یا ارتش صلح فارکس یکی از انجمن‌های معتبر بین‌المللی به منظور ارزیابی عملکرد بروکرهای مختلف و دریافت نظرات کاربران واقعی آن‌ها و سایر بروکرهای بین‌المللی است. 

وجود صفحات جداگانه برای بروکرهای مختلف در این سایت نشان دهنده فعالیت بین‌المللی آن‌ها بوده و این امکان را فراهم می‌کند که بتوان تجربه کاربران و تریدرهای مختلف را بررسی کرد. PCM بروکر در سایت این انجمن دارای صفحه اختصاصی نیست که نشان دهنده این است که این بروکر شهرت جهانی نداشته و در بین تریدرهای بین‌المللی شناخته شده نیست. 


  • ترافیک سایت بروکر PCM

وضعیت ترافیک ورودی یکی از شاخص‌های بررسی وب‌سایت‌های مختلف است که به راحتی می‌توان به نتایج آن دسترسی داشت. در خصوص سایت PCM بروکر بررسی نتایج نشان می‌دهد که 58 درصد ترافیک ورودی این سایت از ایران و 39 درصد آن از کشور استرالیا است. بر اساس این گزارش می‌توان به این نتیجه رسید که این بروکر از شهرت جهانی برخوردار نبوده و کاربران سایر کشورها تمایلی به استفاده از این کارگزاری ندارند. 


  • نظرات کاربران بروکر پی‌سی‌ام

امروزه به راحتی می‌توان با کمی جستجو در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مختلف اطلاعات خوبی در مورد سوابق یک مجموعه مانند PCM بروکر به دست آورد. کاربرانی که از این کارگزاری برای ترید در بازارهای مالی استفاده می‌کنند، گزارشات مختلفی از مشکلات این بروکر ارائه کرده‌اند. سرعت کند در اجرا کردن دستورات و بستن چند مورد از معاملات بدون هماهنگی توسط بروکر از جمله مشکلاتی است که توسط کاربران این کارگزاری گزارش شده است.

 

انتخاب بهترین بروکر ترید در بازارهای مالی

بروکرهای مختلفی در بازارهای مالی به کاربران و تریدرها خدمات ارائه می‌کنند. نوع و کیفیت خدمات، شهرت بین‌المللی، رگوله‌های دریافتی و غیره از جمله مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که اعتبار یک بروکر را تعیین می‌کنند. 

هر بروکر هر چقدر که معتبر باشد باز هم ممکن است دارای مشکلاتی باشد. بروکر PCM که به دلیل ارائه خدمات به صورت ریالی توسط کاربران ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به خاطر برخورداری از رگوله‌های سطح سه و کمتر معتبر، عدم شهرت در بین تریدرهای بین‌المللی و مشکلات مختلف در ارائه خدمات در سال‌های اخیر عملکرد مناسبی از خود ارائه نداده است. امروزه بروکرهای جدید به منظور ارائه خدمات به کاربران ایرانی فعالیت می‌کنند که از ITB می‌توان به عنوان جایگزینی مناسب برای PCM بروکر نام برد. 

 

سوالات متداول

1– آیا بروکر پی سی ام جزو بروکرهای معتبر است؟

بله، رگوله‌های این بروکر از رگوله‌های سطح 3 بوده و در بین تریدرهای بین‌المللی کمتر شناخته شده است. 

 

2– بیشترین درصد ترافیک سایت بروکر PCM مربوط به کدام کشورها است؟

طبق بررسی سایت این بروکر مشاهده شده است که بیش از 58 درصد ترافیک‌ آن مربوط به کاربران ایرانی و در حدود 39 درصد نیز مربوط به کاربران کشور استرالیا است. 

 

3– آیا امکان واریز و برداشت به صورت ریالی در PCM بروکر وجود دارد؟

بله، کاربران ایرانی پس از ورود به کابین اختصاصی خود در این بروکر، می‌توانند از طریق شماره شبای بانکی واریز و دریافت وجه به صورت ریالی داشته باشند.

 

چقدر این مقاله رضایت شما را جلب کرد؟
آیا این مطلب را می پسندید؟

نظرات

0 نظر در مورد آشنایی با بروکر PCM، آیا PCM بروکر قانونی است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

برچسب ها:
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین